Ghinde dulci sa tot mananci

de epurasha2bb in Prajituri, 29 Oct 2010 | 7531 vizualizari

 

pantru toate veveritele carora le plac dulciurile usor crocante, sau .. ca sa citam pe aia de la Milka, fini dar atat de crocanti :))))

 

INGREDIENTE

  • 100 g arahide in ciocolata
  • 2 linguri cacao pudra
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • faina cat cuprinde (aprox 150 -200g)
  • miezul de la 5-6 nuci macinat
  • 1 lingura de sifon/apa minerala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghinde dulci sa tot mananci:

Se face un aluat din ingredientele descrise cu exceptia arahidelor in ciocolata care sunt pt.final, si se modeleaza coca i bilute mici incare se infige cate o arahida in ciocolata ionj chip d eghinde.Apoi se desurubeaza usor arahida si gauacea ramasa se coace impreuna cu celelalte forme de veverita si de frunze de stejar.Se coc lka foc mediu si apoi se scot si cat sunt calde inca gauacele se lipesc arahidele de ele sub forma de ghinde si se servesc alaturi de frunze si veverita.Au disparut imediat din farfurie!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghinde dulci sa tot mananci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nastureii lui Mos Craciun