Ghebe cu maioneza

de gaby_gabytza in Salate, 1 Dec 2020 | 7507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 2 linguri mustar
  • cca 350 ml ulei
  • sare
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu maioneza:

Curatam ghebele, le spalam si le punem la fiert.

Pregatim maioneza intre timp. Punem doua oua la fiert sa fie tari. Dupa ce s-au fiert, adaugam intr-un bol doar galbenusurile. Dupa care adaugam si galbenusurile de la celelate doua oua ramase, o lingura de mustar si mixam. Dupa adaugam treptat uleiul si mixam mereu in aceeasi directie.

Dupa ce s-au fiert ghebele, le punem la strecurat si le lasam pana nu mai au apa in ele. Dupa care le taiem marunt si le rasturnam peste maioneza pregatita anterior

Amestecam cu o lingura de lemn cu miscari usoare maioneza impreuna cu ghebele.

La sfarsit adaugam cepele curatate, spalate si tocate. Si amestecam, dupa care adaugam sare dupa gust.

Dam la frigider minim 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu maioneza