Gem de visine

de ela in Dulceata / Gem, 11 Iun 2013 | 25709 vizualizari

 

anul acesta visinele din pomul nostru au fost foarte putine fata de anii trecuti...am reusit sa fac cateva borcane de gem,o prajitura si am pus cateva pungulite la congelator...am incercat zaharul gelifiant 1:1 de la MARGARITAR...a iesit un gem dulce,colorat si tare gustos si mai ales,se face foarte rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine fara samburi
  • 1 kg zahar gelifiant MARGARITAR
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine:

Punem visinele fara samburi intr-o oala si deasupra turnam zaharul gelifiant.Omogenizam bine compozitia apoi punem la foc mic,amestecand din cand in cand.Lasam 5-9minute din momentul in care incepe sa fiarba.Luam spuma de deasupra.

Turnam in borcane sterilizate,punem capace si lasam la cald pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]