Gem de prune

de robert_b in Dulceata / Gem, 29 Iul 2014 | 8321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de prune dulci
  • 2 kg zahar (puteti adauga dupa gust)
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de prune:

Se spala si se scot samburii prunelor, se pun intr-un tuci cu zaharul peste noapte pentru ca prunele sa fie moi si suculente. A doua zi se pun la foc si se lasa cateva ore bune pana ce se ingroasa! Trebuie sa amestecati din 15 in 15 pentru a nu se lipi. Se lasa la racit si se pune in borcane!

NUMAI BUN PENTRU IARNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata aromata din prune bistrite