Gem de piersici

de alinutzika in Dulceata / Gem, 8 Sep 2011 | 5877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg piersici coapte bine
  • 1 1/2 zahar
  • gelfix
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de piersici:

Se spala fructele, se curata de coaja si se scoate samburele. Se pun la fiert cu jumatate cantitatea de zahar si gelfixul, la foc mare, amestecand des.
Dupa ce a dat cateva clocote, se ia de pe foc, se adauga restul de zahar si se lasa pana incepe sa fiarba din nou.

Se opreste focul si se pune repede in borcane curate. Se tin 5 minute cu capacul in jos, pt sterilizare, apoi se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

kamy 1

09.09.2011, 16:04

buuun....cu clatite

adry88 1

09.09.2011, 16:05

place

alinutzika 1

09.09.2011, 20:02

va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]