Gem de caise

de gaby_duceag in Dulceata / Gem, 12 Iul 2011 | 4720 vizualizari

COMENTARII (40)

Adinuta 1

13.07.2011, 15:14

deci cu asta ma astepti mmmm!

jolygina 1

13.07.2011, 16:29

ionela2682 1

13.07.2011, 16:44

DIANA B 1

13.07.2011, 16:53


Irina 1

13.07.2011, 18:45

Parca as fi in bucataria papusilor...

gaby_duceag 1

13.07.2011, 20:21


Irina, nu sunt mici, in acestea chiar se poate servi inghetata, o spuma de fructe sau o dulceata.
Doar cele de la bomboanele cu cacao sunt exclusiv pentru prezentare, pe acestea le voi utiliza destul de des.


Multumesc, tuturor!

diaconta 1

13.07.2011, 20:26

io cand sa vin sa-mi dai?

gaby_duceag 1

13.07.2011, 20:33

Ce?

diaconta 1

13.07.2011, 20:49

cum ce?
dulceata in vasele alea faine.o sa fiu asa ca o doamna fandosita ce sunt si-mi dai si un pahar cu apa langa ea

gaby_duceag 1

13.07.2011, 20:52


biiine, biine )
uite ce ascult io si o uimesc pe Corina ca pot asculta asa ceva ))
http://www.trilulilu.ro/denisa_34/6ea65810fd513c

madi_marin 1

13.07.2011, 20:53

gaby....geme de caise, eu gem de caldura..... bun , foarte bun....

diaconta 1

13.07.2011, 20:57

cica ...Fascinatorul mooooor de ras
da' de ce ai zis asa "biiine,biine" parca n-ai prea vrea sa-mi dai

mirela0911 1

13.07.2011, 23:18

ce culoare superba

mena29 1

14.07.2011, 08:26

Frumoasa prezentare!
Imi place mult si melodia interpretata de Savoy

mimmi 1

15.07.2011, 12:43

Bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta/gem de macese sau Hetschenpetsch!