Gazpacho

de nilgun in Supe, 24 Iul 2013 | 5665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • paine 2 bucati
  • jumatate ceasca ulei de masline
  • otet- cat sa umezim painea
  • sare, piper
  • o cescuta apa
  • morcovi pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Rosiile le-am spalat , le-am curatat de pielita si le-am taiat bucati mai mari. Ardeiul l-am spalat. i-am scos mijlocul, si am taiat bucatele potrivite. Ceapa am curatat-o si am taiat-o bucati. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat feliute. 

Am inmuiat painea in otet. 

Toate ingredientele le-am pus intr-un vas si le-am blenduit.Am turnat si uleiul de masline si am amestecat in continuare. Pentru ca mi se parea prea groasa, am pus o cescuta de apa si am mai bledui, am asezonat cu sare si piper si am dat la rece. Cand am servit, am curatat un morcov si l-am taiat fasii pentru ornat. Daca tot e totul crud, am zis sa folosesc si morcovelul.

Pofta buna!!! 

 

TIPS-URI

1

ideal e sa se manance dupa ce a stat cateva ore la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu legume