Gazpacho

de gaby_duceag in Supe, 13 Mai 2011 | 9494 vizualizari

 

ba-mi apare-n quiz pe bucataras :))), ba in retetele prietenilor asa ca ramanand cu gandul la supa rece a lui Adinutz pufos , mi s-a facut o pofta de nedescris. Sa spun ca-ti ia 15 minute s-o prepari, as exagera:))), poate cu tot cu poze.

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 1/4 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • un ardel rosu
  • un ardel galben sau verde
  • 1/4 zuchinni (eu am pus dovlecel, ca nu gasesc aici asa ceva)
  • un castravete
  • 1/4 pahar ulei masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 legatura patrunjel
  • piper cayenne
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Toate legumele se spala bine, bine sub jet de apa rece.

Ardeilor li se curata cotorul si semintele, castravetilor si dovleceluiui coaja .

Rosiile, ardeii, castravetele si dovleceii se taie cubulete.

Usturoiul, ceapa si patrunjelul se toaca. Se amesteca toate.

Se amesteca uleiul cu otetul, sare si piper.

Se toarna peste amestecul de legume tocate. Se ia o cana si jumatate din amestec si se paseaza cu blenderul.

Se toarna peste legume.

Se serveste in boluri alaturi de crutoane. Eu am papat-o fara nimic.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa de somon cu cartofi