Gateau Normand

de Sylvia in Prajituri, 12 Feb 2010 | 5710 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

12.02.2010, 14:05

De unde stim care portocala e tratata si care nu?

Sylvia 1

12.02.2010, 14:14

Miha scrie pe el, sunt obligati . La magazinele mai mari la standul de portocale si lamai sunt separat cele care nu sunt tratate, eu cumpar pt prajituri ( se si strica f repede ) sunt mai scumpe si sunt si ambalate alfel. Oricum o sa modific si in reteta ca am tradus-o fara sa ma gandesc la asta, o sa pun " de preferinta netratate" ca poate nu se gasesc asa usor cele netratate si nu cred ca si e o mare problema daca se pune putina coaja si "tratata"

Teo 1

12.02.2010, 21:10

chiar frumos arata, si feliuta destul de consistenta;comunici frumos si in scris si ''la bucatarie''!radiez de multumire cand '' te citesc'' !

Rocsi 1

12.02.2010, 21:40

vreau si eu o bucatik mik mik

ANCA 1

12.02.2010, 22:38

la noi nu scrie nicaieri, pt ca toate-s tratate..produsele bio sunt pe raft separat, insa la fructele si legumele importate nu am vazut asa ceva nicaieri..

Sylvia 1

13.02.2010, 12:07

Teo draguta esti o bucata mare pt tine cu o cana de lapte fierbinte

Sylvia 1

13.02.2010, 12:07

Rocsi si pentru tine

ionix 1

13.02.2010, 12:09

valeu... arata asa mai hmm regal... super

Sylvia 1

13.02.2010, 12:12

Anca,probabil nu e asa o mare problema daca se spala bine, noi care am trait in Romania am trecut si rezistat la mai multe decat o coaja de portocala tratata

silvi0ara 1

16.02.2010, 22:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu ciocolata