Galuste imperiale pentru supa

de leoflori in Supe, 5 Oct 2009 | 28184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr. faina
  • 50 gr. gris
  • 50 gr. cascaval ras
  • 50 gr. unt moale
  • 3 oua
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale pentru supa:

se bat ouale cu cascavalul ras. se incorporeaza apoi untul si faina amestecata dinainte cu gris.
omogenizam bine, punem sare, piper.
am folosit o tava mica unsa si tapetata cu hartie de copt.
stratul de compozitie nu trebuie sa depaseasca 1 cm.
coacem 12-14 minute la 200 grade C.
dupa ce s-a racit foaia, taiem ce forme avem chef.
faceti supa de pui, sau cum face fiecare supa de galuste iar cand e aproape gata puneti si galustele si le fierbeti 5 minute. patrunjel verde si gata!
reteta preluata de la Miha, multam!

 

TIPS-URI

1

cantitatile sunt pentru o oala de supa de cca 4 litri

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale pentru supa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu zdrente de oua