Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

de lucy2002 in Fusilli, 24 Oct 2019 | 2644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fusilli
  • 4 l apa + sare 2 lingurite
  • 700 gr carne de porc taiata cubulete mici
  • 2 cepe marisoare
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri ketchup
  • 1 lingura paste de tomate
  • oregano
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup:

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot, adaugam pastele si lasam pe foc sa fiarba.

Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune la inmuiat intr-o cratita pe foc potrivit. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugam carnea taiata cubulete mici, o piperam si adaugam sare dupa gustul nostru, amestecam si adaugam 200 ml de apa calda. Cand carnea este aproape gata, adaugam restul de condimente, boiaua de ardei, oregano, amestecam bine si mai lasam pe foc 5-7 minute dupa care adugam pasta de tomate, ketchup-ul si lasam pe foc inca 10 minute.

Pastele fierte sunt puse la scurs intr-o strecuratoare, dupa ce s-au scurs bine, le punem in oala care au fiert si adaugam cateva bucatele de unt, amestecam pana se topeste untul si toate pastele s-au imprietenit cu untul ;) Portionam pastele in farfurie si deasupra punem sosul cu carne.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza dulce si stafide la cuptor