Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

de lucy2002 in Fusilli, 24 Oct 2019 | 3011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fusilli
  • 4 l apa + sare 2 lingurite
  • 700 gr carne de porc taiata cubulete mici
  • 2 cepe marisoare
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri ketchup
  • 1 lingura paste de tomate
  • oregano
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup:

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot, adaugam pastele si lasam pe foc sa fiarba.

Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune la inmuiat intr-o cratita pe foc potrivit. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugam carnea taiata cubulete mici, o piperam si adaugam sare dupa gustul nostru, amestecam si adaugam 200 ml de apa calda. Cand carnea este aproape gata, adaugam restul de condimente, boiaua de ardei, oregano, amestecam bine si mai lasam pe foc 5-7 minute dupa care adugam pasta de tomate, ketchup-ul si lasam pe foc inca 10 minute.

Pastele fierte sunt puse la scurs intr-o strecuratoare, dupa ce s-au scurs bine, le punem in oala care au fiert si adaugam cateva bucatele de unt, amestecam pana se topeste untul si toate pastele s-au imprietenit cu untul ;) Portionam pastele in farfurie si deasupra punem sosul cu carne.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli de porumb cu branza