Fusilli cu carnati

de mihasara in Fusilli, 3 Apr 2013 | 5760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fusilli (eu folosesc Barilla)
  • 500g carnati
  • 700ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carnati:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp pregatim sosul.

Curatam legumele, ceapa si ardeiul le tocam fin iar morcovul il dam pe razatoare.

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si carnatii taiati felii subtiri.

Ii lasam se se prajeaza putin si adaugam legumele.

Le lasam pe foc pana sa se inmoaie ceapa  si adaugam sucul de rosii.

Adaugam condimentele si lasam sa fiarba sucul la foc mic, aproximativ 25 de minute.

Pastele se scurg de apa si se amesteca cu sosul.

Se presara patrunjel si parmezan ras(daca doriti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stelute cu cascaval