Fusili in sos picant

de laura_n in Fusilli, 14 Feb 2013 | 6138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fusili tricolor
  • 200 gr cubulete bacon crud
  • cateva masline negre fara samburi
  • 1 ceapa uscata
  • 4-5 rosii uscate in ulei
  • o cutie rosii intregi conserva
  • usturoi
  • cimbru maruntit
  • praf usturoi
  • sare
  • parmezan ras
  • ulei masline
  • boia iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusili in sos picant:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb cam 8-10 min.

Intr-o tigaie, se pune putin ulei de masline. Ceapa se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se zdrobeste un pic.

Se pun la calit ceapa cu usturoiul, dupa care se adauga baconul. Dupa ce s-au rumenit usor, se adauga in tigaie rosiile uscate taiate cuburi, maslinele taiate felii si rosiile din conserva, la fel taiate cuburi. Se condimenteaza cu sare, cimbru, praf de usturoi si se lasa un pic sa fiarba. Se adauga sosul de tomate din conserva, se presara boiaua iute si se lasa un pic sa scada.

Pastele fierte, se scurg de apa si se adauga peste sos. Se amesteca un pic si se lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele in paste.

Se servesc calde cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusili in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, rosii si sos pesto