Fursecuri vieneze

de Alina26 in Prajituri, 4 Aug 2014 | 13068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt
  • 75 g zahar pudra
  • 2 oua medii
  • 275 g faina
  • o jumatate de lingurita de praf de copt
  • sare
  • esenta de vanilie
  • PENTRU DECORAT
  • gem de cirese
  • 100 g ciocolata alba
Portii: 28
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vieneze:

Peincalzim cuptorul la 180 grade.

Punem untul la temperatura camerei si zaharul intr-ul bol si mixam pana devine o pasta moale si pufoasa.

Punem ouale, sarea, esenta de vanilie si amestecam. Apoi adaugam faina si praful de copt treptat si amestecam cu o lingura de lemn pana se formeaza un aluat moale.

Punem hartie de copt in tava si incepem sa facem formele. 

Punem tava in cuptor pentru aproximativ 15 min pana devin fursecurile aurii. 

Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit incepem sa le ungem cu gem pe partea plata a fursecului si le lipim cu un alt fursec.

Pentru a decora fursecurile, topim ciocolata la baie marie apoi scufundam capetele fursecurilor in ciocolata. 

Le lasam pe grilul de la cuptor pentru o ora pt a se fixa ciocolata.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vieneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă fara zahar