Fursecuri vesele

de alinutza1983 in Dulciuri, 20 Dec 2010 | 6320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 130 gr margarina
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vesele:

1. Din faina,margarina, zahar si galbenus, se framanta un aluat omogen, consistent; se da la rece cam 20 min, invelindu-se in folie.

2. Se scoate aluatul de la rece, se indeparteaza folia si se intinde o foaie nu foarte groasa; din aceasta foaie , cu ajutorul formeleor speciale ( eu am ales bradutii si stelutele )_ decupam fursecurile.

3. Tava de copt se tapeteaza cu hartie speciala; se aseaza apoi formele obtinute si se baga la cuptor, la foc incins , pentru cca 20 min, la foc mic. Optional, putem pune pe formele decupate diverse bombonele decorative.

4. Cand s-au racit fursecurile, se pudreaza cu zahar pudra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vesele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu lamaie pentru Craciun