Fursecuri Ovis Molis "esuate"

de nadina73 in Dulciuri, 2 Iun 2010 | 6090 vizualizari

 

au fost foarte bune chiar si asa

 

INGREDIENTE

  • 300 faina
  • 180 g unt
  • 100 zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 1 praf de copt
  • sare
  • gem de caise,capsuni
  • zahar pudra pt ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Ovis Molis "esuate":

Se freaca untul spuma cu zaharul apoi se pune galbenusul ,praful de copt,sarea si faina si se framanta bine apoi se lasa la rece 30 minute.

Se formeaza bilute rotunde si cu dosul lingurii de lemn se face o gaura in mijloc unde se pune gemul de caise sau capsuni. Se pun intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie si apoi se pun la cuptor  se coc 15 minute.Se scot se pudreaza cu zahar praf,iar apoi cu o pensula umeda se sterge zaharul pudra pe de gem pt a arata mai bine,in schimb la mine nu a mai fost cazul

Sincer eu stiu unde am gresit nu am frecat bine untul cu zaharul si cred ca de acea nu au crescut. Nu  trebuia sa se lasa in jos, ci aa creasca frumos, sa ramana cum e donutul. Asta e se mai intampla poate data viitoare,e prima data cand o fac,in schimb la gust sant foarte bune

Dintr-o portie mie mi-au iesit 20 bucati

Retata e luata de pe gourmandine-fursecuri Ovis Molis

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Ovis Molis "esuate"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]