Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....

de - Andreea - in Prajituri, 27 Noi 2011 | 5779 vizualizari

 

propun azi niste fursecuri inimioara si le ofer cu mare drag sarbatoritei Cris...din inima... :)

 

INGREDIENTE

  • 180 gr faina tip 00
  • 100 gr unt sau margarina
  • 60 gr zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • coaja de la 1 lamaie
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....:

Faina se amesteca cu o jumatate lingurita vanilie,untul (la temperatura camerei) si galbenusul de la ou.

Se amesteca totul cu o lingura de lemn.

Se adauga zaharul si coaja de lamaie.

Se amesteca in continuare cu lingura de lemn ca apoi sa continuam cu mina pina la formarea unei mingi care sa nu se lipeasca.

Aluatul se inveleste si se da la frigider pentru 30 minute.

Se pune aluatul pe plansa de lucru si se intinde cu ajutorul unui sucitor.

Cu ajutorul unei forme se creeaza inimioarele.

Se aseaza fursecurile intr-o tava acoperita cu hirtie de copt,in cuptorul incins in prealabil,la 180 grade celsius pentru 15 minute.

Cind sunt gata se lasa sa se raceasca si apoi ii acoperim cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI...." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (22)

Teo 1

27.11.2011, 21:02

Le simt cat sunt de fragede!

nadina73 1

28.11.2011, 16:57

La multi ani ! lui Criss ,iar tie felicitari

mena29 1

29.11.2011, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]