Fursecuri inima

de adry88 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 3618 vizualizari

 

m-am inspirat de la bitza

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • zeama de la o portocala
  • 1 praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri inima:

Galbenusul se mixeaza cu zaharul,adaugam untul maole si mixam pana se omogenizeaza,adaugam zeama de portocala si faina amestecata cu praful de copt si sarea,amestecam pana se incorporeaza.Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Coca o intindem intr-o foaie si decupam cercuri,asezam in mijloc putina dulceata si acoperim cu alt cerc,inchidem bine capetele si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Intr-o punga am adaugat putina compozitie(am oprit din compozitie inainte sa adaug toata faina)am format inima si am dat la cuptor cca 15-20 min,la final am pudrat cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri inima" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri simple