Perfecte langa o ceasca cu cafea.
Intr-un bol mai inalt frecam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra pana cand se face ca si o crema.
Adaugam ouale unul cate unul omogenizand bine dupa fiecare . Punem sucul de portocale, apa de flori de portocal, jumate din faina si praful de copt si omogenizam. Restul de faina o amestecam cu fulgi de ciocolata si o punem peste restul ingredientelor.
Omogenizam bine.
Punem compozitia intr-o folie alimentara la frigider pentru cel putin o jumate de ora. Trebuie sa se intareasca putin ca sa putem lucra cu el.Vom obtine un aluat cu care se lucreaza destul de greu, dar merita efortul.
Pregatim o tava mare pe care o tapetam cu hartie de copt. Scoatem aluatul din frigider si incepem sa formam din el bile de marimea unei nuci . Le puteti da prin zahar pudra , asta daca doriti. Asezam bilele in tava cu spatiu intre ele pentru ca vor creste si dam tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 15 -20 minute .
Se lasa la racit si se pastreaza in cutie metalica. Cu cat stau mai mult cu atat sunt mai fragezi .
1
mi-au iesit cam 30 bucati , dar asta depinde de cat de mari ii formati