Fursecuri fragede

de ony in Prajituri, 24 Dec 2010 | 10007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 gr margarina
  • un praf de copt
  • 450 gr faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

se bat foarte bine ouale cu zaharul; se adauga margarina topita in prealabil, apoi se adauga praful de copt si faina si se omogenizeaza bine.

se ia cu lingura ,se pune in forma si se fac biscuitei.

Eu am folosit un pistol pentru biscuiti.

TIPS-URI

1

le-am dat prin ciocolata topita si apoi prin nuca de cocos,bombonele si alune ,dar asta este facultativ,cine vrea le poate lasa simple,pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu jeleu