Cu toate c-am zis că anul ăsta predau ştafeta aniversarilor :)), pentru că Ela mi-e foarte, foarte dragă n-am putut să nu-i pregatesc ceva dragut pentr-o zi geroasă de iarnă in care serbează aniversarea celor 18 ani :P.. O cafea fierbinte cu lapte, portocale şi fursecuri. La mulţi ani, fata mea dragă! Să fii sănătoasă şi fericită! http://www.youtube.com/watch?v=8jlYB5ielJ8
Frecăm untul spumă împreună cu zahărul cu ajutorul unui tel pară.
Adăugam untura la temperatura camerei şi frecăm energic în continuare. Trebuie să avem o compoziţie spumoasă în care adaugăm, unul câte unul, ouăle, amestecând după fiecare.
Adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi zahărul vanilat şi omogenizăm uşor.
Preîncalzim cuptorul.
Punem compoziţie in poş şi şpriţăm grămăjoare în tava tapetată cu hârtie pentru copt.
Coacem la foc mediu pană ce prind culoare pe talpa.
Calde le pudrăm (sau nu) cu zahăr pudra.
Servim la cafea sau o cană de lapte cald.
Cu cât le păstraţi mai mult cu atât sunt mai fragede.