Fursecuri cu portocale

de alinutza1983 in Prajituri, 22 Feb 2012 | 4171 vizualizari

 

O reteta tocmai de la Craciun...:)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 2 linguri suc portocale
  • coaja rasa lamaie/ portocale
  • finisare:
  • glazura lamaie (Dr. Oetker)+bombonele decorative
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

1. Se framanta un aluatdin toate ingredientele, apoi se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider minim doua ore.

2. Dupa trecerea timpului precizat, se intinde o foaie si se taie cu ajutorul formelor aluatul.

3. Fursecurile obtinute se dau la cuptorul preincalzit, cam 10 min, pana incep sa devina aurii pe talpa.

4. Dupa ce se racesc se ung cu glazura de lamaie, apoi se decoreaza dupa plac!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursec umplut cu mar