Fursecuri cu nuca Montignace

de antzuka in Dulciuri, 16 Mar 2010 | 6147 vizualizari

 

22 de fursecuri
Moi, aromate, delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • Zeama de la o jum d lamaie mica
  • 100 g unt
  • 2 cani de nuca macinata
  • 1 cana faina(jum integrala+tarate)
  • 2 ligurite de coaja de lamaie
  • 4 lg fructoza
  •  1 lg rasa de bicarbonate de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca Montignace:

Frecam untul cu fructoza

Adaugam oul

Nuca, restul de ingrediente.

Facem bilute.

Si le "intindem" cu cutitul.Dam la cuptor pentru aprox 10-15 min!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca Montignace" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:27

super, si simplu si rapid

ANCA 1

28.03.2010, 18:38

buna reteta, fructoza e extrasa din fructe, e mai sanatoasa ca zaharul rafinat,e mai dulce ca zaharul putin, nu chiar de 2 ori.. cel putin, eu nu o simt asa, ci cam la fel ca zaharul

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 15:09

cat unt se foloseste?k nu se vede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Bradul de Craciun