Fursecuri cu migdale si nuca de cocos

de Valclaudia in Dulciuri, 19 Ian 2014 | 4117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr. zahar
  • 250 gr unt sau margarina
  • 150 gr. migdale macinate
  • 150 ml lapte
  • 300 - 350 gr faina (in functie de nevoie)
  • 1 praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 fiola estenta de rom
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 linguri praf de cacao
  • nuca de cocos colorata si zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale si nuca de cocos:

Untul/margarina trebuie sa fie la temperatura camerei sa putem lucra usor aluatul.

Punem toate ingredientele intr-un castron si le amestecam. (mai putin nuca de cocos si zaharul pudra)

Vom obtine un aluat elastic din care vom forma bilute de marimea dorita,pe care le rostogolim prin nuca de cocos.

Asezam bilutele in tava, pe hartie de copt, lasand loc suficient intre ele. Eu le-am cam ingramadit iar rezultatul n-a fost tocmai pe placul meu, in sensul ca fursecurile au capatat diferite forme, ceea ce se poate vedea in fotografiile din timpul prepararii  :(

Dam tava la cuptor, la temperatura moderata (175 grade) cca 30 minute.

Dezlipim fursecurile si le azezam pe un platou.

Pudram zu zahar pudra cat sunt fierbinti.

Lasam sa se raceasca, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti cu adaos de piscoturi