Fursecuri cu mac

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 3598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • coaja de portocala
  • un praf de sare
  • 4 linguri mac
  • 1 plic praf de copt
  • zeama de portocala
  • 450 g faina
  • 2 linguri cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu mac:

Intr-un bol, mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, sarea; adaugam treptat macul, coaja si zeama de portocala, faina amestecata cu praful de copt.

Framantam un aluat omogen si nelipicios, invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Din coca obtinuta am luat cca. 1/3 am adaugat 2 linguri cacao am framantat din nou aluatul, apoi l-am intins intr-o foaie subtire.

Scoatem aluatul de la rece si il rulam dupa care il adaugam peste foaia de cacao, infasuram lipind capetele bine, taiem felii de cca. 1 cm grosime.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt. lasand distanta intre ele.

Dam tava la cuptorul incalzit cca. 15 min; dupa ce s-au racit. le trecem prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert paleuri