Fursecuri cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 12 Mar 2010 | 6044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame faina alba
  • 200 grame unt
  • 100 grame zahar pudra
  • 1 bucata galbenus
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Punem intr-un castron zaharul pudra si untul il frecam spuma cu mixerul adaugam galbenusul, praful de copt punem faina, mixam toate aceste ingrediente pana obtinem o coca cu o consistenta potrivita, pe care o introducem la frigider pentru 30 minute.

Scoatem coca din frigider si formam bilute, formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute. Umplem fiecare gaura a fursecurilor cu gem de caise Lasam la copt timp 10-15 minute, la foc moderat.

Se poate folosi gemuri diferite  dar cu o consistenta cremoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu dovleac