Fursecuri cu ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 22 Mai 2010 | 3709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -200 g unt(nu margarina)
  • -220 g zahar
  • -1 ou
  • -220 g faina
  • -50 g cacao
  • -1/2 pliculet praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Untul se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste,se adauga oul si se mixeaza in continuare.Ingredientele uscate se amesteca si se cern peste amestecul umed.Se omogenizeaza.

Aluatul obtinut se pune intr-o folie de plastic formand o rola! Se da la frigider pentru 2-3 h,apoi se scoate si se taie felii subtiri care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 10-12 min.

Eu le-am lipit 2 cate 2 cu finetti, le-am glazurat cu ciocolata amaruie si am presarat nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza dulce, lamaie si lapte auriu