Fursecuri cu ciocolata

de GABRIELACALI in Prajituri, 12 Dec 2014 | 4712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat este nevoie de:
  • 3 oua,
  • 1 pachetel praf de copt,
  • 1 pahar zahar pudra,
  • 1 pahar ulei,
  • 500 g faina,
  • coaja de portocala sau lamaie,
  • un praf de sare
  • Pentru crema este nevoie de
  • 1 cana de lapte,
  • 1/2 cana de zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 2 linguri faina,
  • esenta de rom,
  • 50 g Rama mit Butter
  • Pentru glazura am folosit ciocolata topita la aburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Aluatul l-am preparat amestecand ouale cu zaharul, uleiul si praful de copt stins in otet. Am adaugat un praf de sare si faina si am framantat pana nu s-a mai lipit de mana.

Am intins cu sucitorul foaie de jumatate de centimetru grosime si am decupat forme dupa preferinta.

In tava cu hartie de copt am asezat fursecurile si am dat la cuptorul incins in prealabil la foc mediu aproximativ 20 de minute. Cand sunt coapte, fursecurile trebuie sa fie albe la suprafata si putin rumenite pe dos.

Crema am preparat-o amestecand toate ingredientele pe foc mic, mai putin margarina si esenta de rom pe care le-am adugat dupa ce aceasta a fost fiarta si putin racorita.

Am asamblat fursecurile punand crema intre 2 bucati si am ornat cu ciocolata topita si bombonele.

TIPS-URI

1

Rama mit Butter

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata