Fursecuri cu ciocolata

de jojoba in Prajituri, 12 Ian 2011 | 5205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 1 praf de copt,
  • 150 g zahar,
  • 1 plic de vanilie,
  • coaja de la o lamaie,
  • 2 oua,
  • 250 g margarina
  • 2 lingurite scortisoara
  • Pentru glazura alba :
  • 200 gr ciocolata alba,
  • 5 linguri lapte si bombonele de ciocolata neagra.
  • Pentru glazura neagra :
  • 200 gr ciocolata neagra,
  • 5 linguri lapte si bombonele colorate.    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Ouale se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, scortisoara si coaja de lamaie pana devin spuma. Se adauga margarina si faina amestecata cu praful de copt. Se  intinde o foaie si se stanteaza diferite forme. Se da la cuptor pentru 10 minute, la 160 grade Celsius.

Se topeste ciocolata pe abur si se adauga 5 linguri de lapte. Fursecurile se dau prin ciocolata si deasupra se presara bombonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu mozzarella și roșii cherry - Savoare și culoare într-o rețetă rapidă

ieri la 08:47

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata