Fursecuri cu ciocolata

de jojoba in Prajituri, 12 Ian 2011 | 4936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 1 praf de copt,
  • 150 g zahar,
  • 1 plic de vanilie,
  • coaja de la o lamaie,
  • 2 oua,
  • 250 g margarina
  • 2 lingurite scortisoara
  • Pentru glazura alba :
  • 200 gr ciocolata alba,
  • 5 linguri lapte si bombonele de ciocolata neagra.
  • Pentru glazura neagra :
  • 200 gr ciocolata neagra,
  • 5 linguri lapte si bombonele colorate.    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Ouale se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, scortisoara si coaja de lamaie pana devin spuma. Se adauga margarina si faina amestecata cu praful de copt. Se  intinde o foaie si se stanteaza diferite forme. Se da la cuptor pentru 10 minute, la 160 grade Celsius.

Se topeste ciocolata pe abur si se adauga 5 linguri de lapte. Fursecurile se dau prin ciocolata si deasupra se presara bombonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura martisor