Fursecuri cu banane si cocos

de Bya Ralu in Dulciuri, 26 Mar 2015 | 4838 vizualizari

 

O reteta vazuta pe internet,foarte simpla din 3 ingrediente.Sunt bune dar cred ca mai lipseste cate ceva dupa parerea mea,ar trebui imbunatatita reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane coapte
  • 2 albusuri de ou
  • cocos cat cuprinde
  • esenta de vanilie(optional)
  • 1 praf de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu banane si cocos:

Albusurile se bat cu un praf de sare pana devin spuma.

Bananele se curata de coaja,cu o furculita se piseaza si se adauga peste albusurile batute spuma.

Se amesteca cu o spatula,se adauga esenta de vanilie si se pune putin cate putin nuca de cocos.

Compozitia nu trebuie sa fie foarte tare,dar nici foarte moale.

Intr-o tava se pune hartie de copt,iar cu o lingura se ia din compozitie si se pun usor in tava.

Se da la cuptor pentru circa 10 minute,se face testul cu scobitoarea.

Dupa parerea mea ar fi mers in plus si putina coaja de lamaie si un pliculet de zahar vanilat.

TIPS-URI

1

fursecurile raman pufoase dupa ce se scot din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu banane si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (57)

Bya Ralu 1

29.03.2015, 16:41

Lau 1

30.03.2015, 08:28

Bya Ralu 1

01.04.2015, 00:50

lau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]