Fursecuri

de Bunica in Prajituri, 22 Ian 2011 | 5298 vizualizari

 

Fursecuri by Miha,reteta fiind usor adaptata.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 g unt
  • 150 g zahar
  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • arome dupa preferinta
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura de sirop de artar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos,se adauga oul,mierea,siropul de artar,aromele si faina mixandu-se in continuare .Se obtine un aluat moale.Comozitia se toarna in seringa de ornat si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.Se dau la cuptorul incins 10-15 minute.Sunt coapte cand se auresc e margine.

TIPS-URI

1

se pot servi simlpe sau lipite cu gem,crema sau cicolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreo