Fundite cu sos de rosii si ton

de aziz in Farfalle, 17 Dec 2010 | 9317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga paste de care doriti
  • o cutie ton
  • o ceapa micuta
  • jumatate cutie pasta de tomate
  • sare piper
  • oregano
  • menta proaspata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu sos de rosii si ton:

se pun la fiert pastele in apa fierbinte cu o jum de lingurita sare si putin ulei.intre timp facem sosul:taiam ceapa f fin si o punem la prajit in putin ulei cind devine sticloasa adaugam pasta de tomate pe care in preala bil am amestecat-o cu o cana de apa calda.adaugam sarre, piper,oregano si la urma se adauga menta proaspata puteti adauga si busuioc eu nu am avut acum.cind pastelesint fierte l-e scurgem de apa si punem peste sosul cu ton lasam sa dea un clocot impreuna si servim calde.se poate adauga o fulguiala de parmezan .pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu sos de rosii si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]