Fundite cu ciuperci si sos de smantana

de Bya Ralu in Farfalle, 9 Sep 2013 | 14397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fundite
  • 100 g kaizer
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de smantana
  • 50 ml vin alb
  • sare/ghimbir
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu ciuperci si sos de smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Se lasa sa fiarba cat scrie pe cutie.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline.Cand se inmoaie se adauga kaizerul taiat cubulete si stingem cu vin alb.

Dupa cateva minute se adauga si ciuperciile scurse de zeama si taiate putin mai marunt.

Se lasa la foc mic,adaugam si condimentele si usturoiul taiat feliute subtiri.

Cand sunt gata se adauga smantana se amesteca bine si de da deoparte.

Pastele fierte se scurg si se adauga peste sosul format,se lasa cateva minute la foc mic.

Se servesc cu parmezan ras si frunze de busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

11.09.2013, 18:08

Monika_Diana 1

11.10.2013, 22:08

trebuie sa le incerc si eu.Multumesc celor care posteaza retete,sunt de foarte mare ajutor viitoarelor sotii

Bya Ralu 1

12.10.2013, 17:26

sa le incerci monika,sa imi spui daca ti-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu pui in sos alb