Fulgi de nea (Schneeflocken)

de danakarin in Prajituri, 5 Dec 2011 | 5044 vizualizari

 

de ce se numesc asa, nimeni nu poate spune.Poate pentru ca se topesc pe limba ca niste fulgi de nea ! Am luat rezeta asta , si cele care urmeaza, de pe ChefKoch. de - un site foarte bun si foarte cautat de vorbitorii de limba germana. Recomand cu mare caldura aceasta reteta,simpla si delicioasa:

 

INGREDIENTE

  • 250 g     unt
  • 100 g     zahar pudra
  • un pachet de zahar vanillat
  • 250 g amidon alimentar
  • 100 g     faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de nea (Schneeflocken):

Amestecam untul cu zaharul vanillat si cu zaharul pudra pina devine spumos, adaugam amidonul si faina si formam bilute de aprox 1,5 cm diametru.

Le asezam in tava de copt pastrand un pic de distanta intre ele si le aplatizam usor cu furculita.

Se formeaza astfel santzuletzele care se vad in imagine.

Le coacem la 170 de grade 10-20 de minute.

Trebuie sa ramana deschise la culoare ! eu le-am cam prajit....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de nea (Schneeflocken)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

danakarin 1

06.12.2011, 21:39

ma bucur ca va plac, a fost si pentru mine o surpriza placuta, aceasta reteta !

mirela0911 1

06.12.2011, 23:06

ce bun trebuie sa fie, de retinut

danakarin 1

07.12.2011, 04:57

incearca, Mirela ! ies multe, sunt usor de facut si se topesc in gura !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]