Fulgi de grau cu sos de rubarba

de Mitinita in Mancare copii, 22 Sep 2014 | 3693 vizualizari

 

Un mic dejun consistent si delicios. Nu va dau cantitatile, pentru ca am pus "dupa ochi".

 

INGREDIENTE

  • fulgi de grau
  • cateva tije de rubarba
  • putin zahar
  • migdale si fistic (optional)
  • iaurt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de grau cu sos de rubarba:

Pentru sosul de rubarba aveti nevoie de cateva tije curatate, pe care le taiati in bucati egale si le puneti intr-o craticioara cu 2 linguri de apa si zahar dupa gust. Se lasa la foc mic, acoperit, pana se inmoaie si devine un sos. Dureaza cam 10 minute. Lasati sa se raceasca.

In bolul din care serviti micul dejun, puneti intr-o parte iaurtul, iar in cealalta sosul de rubarba. Deasupra iaurtului presarati fulgii de grau (pot fi inlocuiti si cu altfel de fulgi), iar deasupra sosului fistic si migdale (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de grau cu sos de rubarba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu cereale si lapte de cocos