Fulgi de cocos raw

de adnia in Vegan / Raw vegan, 4 Ian 2013 | 5807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Asadar, avem nevoie de:
  • - fulgi de cocos
  • -tarate de psyllium (1-2 lingurite)
  • -faina de migdale
  • -faina de orez (optional)
  • -putina miere
  • -arome (optional)
  • -puuuutin lapte de cocos (cateva picaturi--eu l-am facut in casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de cocos raw:

Se amesteca absolut toate ingredientele in robot pana se formeaza bila de aluat, apioi se scoate si se lasa la odihnit 15 min (asta ca sa se omogenizeze bine, iar psyllium-ul sa-si faca "meandrele", i.e. sa lege aluatul). Apoi se mai framanta putin (daca e cazul) cu faina de orez sau migdale, se intinde foaie subtire, apoi se dau la cuptor cca 10 min, sau, dupa caz, se aseaza in tavile deshidratorului si se lasa acolo cca 1,5 ore, pana se usuca bine.

Sunt extraordinar de gustosi , sanatosi si se pot lua in pachetele la scoala sau la serviciu. Unde mai pui ca arata fenonemal pe o farfurioara pe masa...si fac ravagii printre invitati! Sunt naturali si nu contin conservant, deci sunt perfecti pt. copii.

Enjoy!

TIPS-URI

1

daca nu aveti deshidrator, se pot coace pur si simplu in cuptor pt. cateva minute (3-4). Atentie insa, se ard f. repede!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de cocos raw" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate