Fructe de mare cu capere

de anca_rm in Fructe de mare, 14 Aug 2013 | 21629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fructe de mare
  • o jumate ardei
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml bulion
  • sare
  • capere ( cam doua lingurite )
  • usturoi 2 catei
  • unt ( o lingurita )
  • ulei masline ( o lingura )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu capere:

Decongelam fructele de mare .

Ardeiul il taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem untul si uleiul de masline la incins , si adaugam ardeiul, lasam putin la calit si peste punem fructele de mare . Lasam putin (cam 5 minute ) , punem vinul si cand incepe sa clocoteasca punem bulionul si caperele , putina sare, piper alb de preferinta ( daca nu aveti alb este bun si cel negru ) .

Atentie la sare , nu punem multa deoarece caperele sunt sarate .

Lasam pana se ingroasa sosul .

Eu le-am servit de data asta cu spaghete .

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu brocoli