Friptura rosie de porc la cuptor

de Valclaudia in Porc, 1 Iun 2015 | 3707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1200 g pulpa de porc
  • jumatate cutie rosii pasate
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • rozmarin si maghiran uscat (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura rosie de porc la cuptor:

Carnea de porc se clateste sub jet de apa rece, apoi se taie felii de grosimea unui deget.

Presaram peste feliile de carne sare si piper dupa gust.

Amestecam intr-un castron rosiile pasate cu uleiul si busuiocul uscat, apoi adaugam bucatile de carne si le amestecam cu sosul rosu din rosii pasate.

Acoperim castronul cu folie alimentara si lasam carnea la marinat cateva ore (de seara pana dimineata am lasat-o eu).

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam carnea in tava, turnam si sosul in care am marinat carnea, presaram dupa gust rozmarin si maghiran uscat si dam apoi tava la cuptor pentru cel putin 1 ora.

Dupa 40 minute soatem tava din cuptor si intoarcem bucatile de carne sa se rumeneasca si pe cealalta parte.

AM servit aceasta minunata friptura rosie cu piure de cartofi presarat cu marar verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura rosie de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura aromata de porc