Friptura pentru trecerea dintre ani

de Valentin68 in Porc, 31 Dec 2016 | 3172 vizualizari

 

Ca sa ne mearga bine, musai sa mancam bine, dar nu exagerat.....

 

INGREDIENTE

  • In functie de cat sunteti la masa, cantitatile sunt variabile
  • ceafa de porc proaspata, condimentata cu condimente Kotany
  • muschiulet de porc afumat - afumatarea de la soacra...
  • carnati de casa afumati
  • coaste pe porc afumate
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura pentru trecerea dintre ani:

Condimentam ceafa de porc proaspata cu condimente Kotany si o lasam vreo 2 ore. Portionam afumaturile si apoi le asezam intr-o tava. Pe la orele 22, dam drumul la cuptor, cu focul domol, noi ne vedem de petrecere si friptura se face numai buna de pus la masa, la trecerea dintre ani. Servim cu diverse garnituri gen piure, cartofi natur si musai cu muraturi si-o mamaliga langa...

La multi ani !

PS. Urmeaza si poza finala, daca mai apucam sa o facem....

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura pentru trecerea dintre ani" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat