Friptură mexicană de vită

de Satisfyyourcravings in Vita, 6 Feb 2013 | 9520 vizualizari

 

Un prânz rapid şi savuros!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi friptură de vită de 2 cm grosime cu puţină grăsime (ribeye) la temperatura camerei
  • 10 grame unt la temperatura camerei
  • 1 linguriţă fulgi de chili
  • 1 conservă mix mexican
  • 4 ciuperci proaspete, tăiate în 4
  • 1/2 ardei roșu, tocat
  • 1 ardei roșu iute, tocat mărunt
  • sare/ piper
  • salsa nu foarte iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură mexicană de vită:

Într-o tigaie se încălzește untul, se adaugă fulgii de chili și se infuzează 1 minut. Se adaugă bucățile de carne și se gătesc 2 minute jumătate pe fiecare parte, apoi se mai lasă câteva minute până când carnea este gătită la nivelul dorit. Se scot bucățile de carne, se condimentează și se lasă la odihnit cel puțin un timp egal cu cel de preparare termică.

Peste untul rămas în tigaie se adaugă legumele din conservă, ciupercile și ardeii. Se sotează 10 minute până când tot lichidul s-a  evaporat. 

Se servește friptura împreună cu salsa şi legumele picante. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură mexicană de vită" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu manzat