Friptura la gratar

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 30 Aug 2015 | 4256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mici
  • cotlet de vitel
  • fleica de porc
  • piept de pui dezosat
  • condimente dupa gust: sare si piper
  • mujdei: putin ulei, o capatana de usturoi si doua rosii mari
  • mustar dulce sau picant: pentru mici
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar:

Spalam foarte bine carnea, o portionam daca este necesar, o condimentam dupa gust si o asezam pe gratar. O lasam sa se rumeneasca uniform.

Rosiile le coacem pe gratar.

Intre timp curatam usturoiul, il pasam cu putin ulei si adaugam rosiile coapte zrobite. Omogenizam si potrivim de gust cu sare.

Friptura se serveste calda, cu mujdei de usturoi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc crocante