Friptura la cuptor cu ceapa, cascaval si garnitura de orez

de Gherca Daniela in Porc, 3 Oct 2014 | 4867 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

03.10.2014, 13:31

Adele 1

03.10.2014, 13:41

mihaelar63 1

03.10.2014, 13:58

Daniela interesanta ,, miscarea '' cu maioneza .Poti sa-mi spui ce rol are si cum influenteaza textura carniisau a cascavalului ??

portiadelumina 1

03.10.2014, 14:15

Ce pot spune, acum, că n-am mâncat de prânz, decât că merg să mănânc, că uite, aceste "legume" la cuptor mi-ai provocat o şi mai mare foame.

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:40

Mihaela, multumesc de apreciere . Maioneza inmoaie carnea sa nu fie tare,iar in combinatie cu ceapa si cascavalul este nemaiponenita. Tot gustul bun ii da ceapa. Am incercat sa inlocuiesc snitelele obisnuite cu ceva diferit si mai sanatos. Sunt foarte incantata, noua ne place!

deyutzky 1

03.10.2014, 14:41

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:41

Cu drag, Padre!

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:42

Deyutzky

- Andreea - 1

03.10.2014, 14:47

reisnaor_2006 1

03.10.2014, 15:00

o bunatate

Constelatialeu 1

03.10.2014, 15:03

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 15:44

babi5 1

03.10.2014, 18:51

Eu as vres numsi friptura fara cascaval

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc