Friptura din muschi de porc in bere

de Rahela Velicu in Porc, 2 Feb 2018 | 11109 vizualizari

 

Atat de frageda iese aceasta friptura, incat sigur veti cere a 2-a portie :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • 500 g bere
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1 lingurita oregano
  • 1/3 lingurita ghimbir macinat
  • sare
  • 1 kg cartofi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschi de porc in bere:

Mai intai pregatim intr-un bol amestecul pentru marinat: mierea, mustarul, sare, piper, ardei boia, ghimbir macinat si oregano. Punem carnea in vasul in care o vom coace si o ungem pe toate partile cu amestecul facut. Lasam 1 ora la rece.

Turnam berea in vas pe langa carne, apoi acoperim vasul cu folie alimentara si-l dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 60 de min. 

Dupa cele 50 de min, luam folia de aluminiu, adaugam cartofii si daca este nevoie, mai adaugam apa calda.

Intoarcem carnea pe cealalta parte si dam din nou la cuptor inca 40-50 de min. 

Din cand in cand mai intoarcem carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschi de porc in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc fiert in bere