Friptura din ceafa de porc si carnati

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 30 Aug 2010 | 15286 vizualizari

 

Poftiti va rog la masa..............o sa mancam direct din tava in care am facut friptura pentru ca poza de final pe farfurie nu am mai apucat sa o fac.......hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 8 buc ceafa de porc
  • 8 buc carnati semiafunati
  • rozmarin
  • un pahar cu vin
  • ulei
  • cateva foi de dafin
  • boabe de piper
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din ceafa de porc si carnati:

Ungem o tava cu ulei.Condimentam carnea cu sare, piper si rozmarin.Carnatii ii intepam din loc in loc  cu ajutorul unei scobitori.Asezam in tava bucatile de carne iar deasupra asezam carnatii.Adaugam vinul si lasam la rece circa 30 min. dupa care adaugam putina apa si dam la cuptor.Stropim din cand in cand cu sosul din tava sau cu putin vin.Cand carnea este bine facuta si rumena scoatem din cuptor si servim alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din ceafa de porc si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Bucataras Medi 1

02.09.2010, 17:48

Nici eu n-as fi crezut Mena..................

Bucataras Medi 1

02.09.2010, 17:49

Miha, s-a mancat din tava.......asa ca nu sunt vase de spalat

Valclaudia 1

22.10.2012, 20:30

de-atunci nici mirosul n-a ramas....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]