Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor

de mamaieelena in Vita, 6 Noi 2010 | 14490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel(pulpa din fata)
  • 3 morcovi mai mari
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • 250ml vin sec
  • sare,piper,cimbru
  • boia de ardei dulce
  • 200gr ciperci proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor:

Se spala carnea si se asezoneaza apoi se leaga cu ata pt friptura,

legumele se curata si se taie putin mai mari iar ceapa se taie in 4 bucati.

Mai intai se pun morcovii care au fost taiati fasii lungi si dupa aceea se aseaza carnea iar de jur imprejur se pun celelalte legume

 se toarna uleiul si vinul dupa care se pun la cuptor pentru o ora.

Alaturi se poate servi cu salata de ardei capia copti.

Pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de dovlecei cu cremă de brânză - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 09:50

Chifle cu măsline - Rețeta simplă, cu frământare redusă

pe 04.08 la 07:55

Înghețata de cappuccino - Deliciul răcoritor de vară

de RODIMUR 8

pe 03.08 la 21:55

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gulas