Friptura de pui la cuptor

de Rahela Velicu in Pui, 15 Dec 2018 | 2224 vizualizari

 

" Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • 400 g iaurt simplu
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • oregano
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

Amestecam iaurtul cu sarea,piperul, ardeiul boia, oregano si busuioc intr-un bol. Dam fiecare bucata de pui prin amestecul de iaurt.

Punem carnea intr-o punga de friptura si o prindem la capat.

Dam carnea pentru 1 h la frigider, apoi o dam la cuptorul incins la 200 de grade C, pentru 1 ora.

TIPS-URI

1

Daca nu aveti punga pentru cuptor, puneti carnea direct in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui