Friptura de pui cu salata de sfecla

de Rahela Velicu in Pui, 8 Mar 2016 | 3300 vizualizari

 

Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-pui-cu-salata-de-sfecla/

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe,
  • 2 cepe,
  • 3 ardei,
  • 6-7 cartofi,
  • 2linguri de bulion,
  • 1 lingura ulei,
  • ardei boia iute,
  • sfecla rosie
  • cimbru,
  • sare,
  • 1 cana de apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu salata de sfecla:

Se curata cartofii si se taie cuburi mai mari, ceapa si ardeiul se taie julien. Se pun legumele in tava, se adauga pulpele , (taiate separat copanelul de pulpa)1 cana de apa, ulei. Se pune peste pulpe cele 2 linguri de bulion,se pudreaza cu ardei boia iute, se adauga un praf de sare si cimbru. Se introduc in cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc pulpele. In acest timp se da sfecla pe razatoarea mare. Se face un sos din  ulei, otet, sare , zahar dupa gust, se adauga si putina apa. Acest sos se toarna peste sfecla rasa.. Se servesc pulpele cu garnitura de salata de sfecla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:32

Mini Pavlova cu frisca si fructe de padure - Desert simplu, rafinat si elegant

pe 30.04 la 11:58

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 30.04 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi in sos de tomate