Friptura de pui cu pilaf cu legume

de Alinutza80 in Pui, 28 Feb 2012 | 4865 vizualizari

 

Astazi am avut si ajutor.

 

INGREDIENTE

Ingrediente friptura:

  • 3 pulpe de pui ,
  • 1 capatana usturoi ,
  • 1 lg delikat ,
  • 1 lg bulion ,
  • patrunjel uscat ,
  • cimbru,
  • sare, piper   
  • Ingrediente pentru pilaf:
  • 2 cani orez ,
  • 250 g ciuperci proaspete,
  • 2 cepe potrivite,
  • 1 ardei gras rosu ,
  • 2 lg ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu pilaf cu legume:

Pulpele se curata, se spala bine si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce se ia spuma se adauga 1 lg de delikat de gaina. Cand sunt pe jumatate fierte se pun intr-o tava peste care se pune un sos facut din supa in care au fiert pulpele,bulion,sare,piper,cimbru,usturoiul taiat feliute si patrunjel uscat, apoi se baga la cuptor.

Orezul se spala bine si se pune la fiert cu putina apa cu sare,apoi se adauga din cand in cand supa calda in care au fiert pulpele.Intr-o tigaie se calesc in ulei de masline legumele taiate cubulete.Cand orezul este fiert se adauga legumele calite si se potriveste de sare si piper. Se mai lasa sa fiarba putin la foc mic( cam 10 min).

Se servesc calde cu diferite salate sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cimbru si vin