Friptura de pui cu cartofi copti

de Alexandra Burz in Pui, 17 Ian 2016 | 3891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele de pui
  • 500 gr cartofi
  • Sare
  • Piper cu portocale Deluxe
  • Patrunjel pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cartofi copti:

  • Curatam si spalam bine ciocanelele.
  • Cartofii ii punem la copt in coaja, dupa care ii aranjam in tava cu ciocanelele.
  • Condimentam. Dam la cuptor pt 60 minute.
  • Servim calde cu diverse sosuri. Decoram cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

Alexandra Burz 1

17.01.2016, 22:43

Ms Vladimir

Gicuta 1

18.01.2016, 08:45

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:34

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]