Friptură de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Mai 2012 | 3133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui,
  • 1 cană vin roșu,
  • 1 cană apă,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • 4 fire de ceapă verde,
  • sare,piper.
  • Servire:
  • varză albă,
  • oțet balsamic,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de pui:

Spălăm pulpele de pui, se lasă la scurs, se condimentează cu sare și piper. Se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei, se toarnă vinul și apa. Ceapa verde curățată, spalată și tăiată in bucăți de aprox. 10 cm se pune printre pulpe. Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu și se dă la cuptor pentru o oră.

După o oră se scoate capacul, se întorc pulpele și se mai dă la cuptor pentru 30 minute să se rumenească bine carnea. Servim cu garnitura preferată și o salată de varză albă dreasă cu ulei de măsline și oțet balsamic. Ornăm cu ceapă verde, ridichi sau roșii.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste