Friptură de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Mai 2012 | 2775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui,
  • 1 cană vin roșu,
  • 1 cană apă,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • 4 fire de ceapă verde,
  • sare,piper.
  • Servire:
  • varză albă,
  • oțet balsamic,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de pui:

Spălăm pulpele de pui, se lasă la scurs, se condimentează cu sare și piper. Se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei, se toarnă vinul și apa. Ceapa verde curățată, spalată și tăiată in bucăți de aprox. 10 cm se pune printre pulpe. Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu și se dă la cuptor pentru o oră.

După o oră se scoate capacul, se întorc pulpele și se mai dă la cuptor pentru 30 minute să se rumenească bine carnea. Servim cu garnitura preferată și o salată de varză albă dreasă cu ulei de măsline și oțet balsamic. Ornăm cu ceapă verde, ridichi sau roșii.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui cu cartofi natur